Alle rioleringswerken en plaatsing van betonnen putten

Al dan niet in combinatie met grondwerken voeren wij alle mogelijke rioleringswerken uit. Dit omvat zowel het leggen van nieuwe afvoerbuizen als het vervangen van bestaande afvoerstelsels. Ook voor het plaatsen van betonnen infiltratieputten, septische putten en regenwaterputten kan je op ons rekenen, inclusief het recuperatiesysteem voor hergebruik van regenwater.

We vervolledigen onze service voor rioleringswerken met de plaatsing van individuele afvalzuiveringsinstallaties (IBA’s) en het uitvoeren van afkoppelingsprojecten, waarbij het regen- en afvalwater volledig van elkaar gescheiden worden.

Alle mogelijke rioleringswerken

  • Wij leggen het volledige afvoersysteem voor rioolwater en regenwater aan op private percelen, KMO-terreinen, industriegronden, appartementsgebouwen,…
  • Naast de vereiste afvoerbuizen plaatsen we vakkundig alle vereiste controle- en sifonputten.
  • Ook voor het ontwerp en de plannen van je afvoerstelsel kan je bij ons terecht.
  • Problemen met de afvoer van rioolwater of regenwater? Wij onderzoeken de oorzaken en lossen het op door een gedeeltelijke of volledige vervanging van je bestaande afvoersysteem.
  • Wil je bijstand bij de verplichte rioolkeuring door je rioolbeheerder? Wij bieden de nodige service.
Plaatsen van alle mogelijke betonputten

Dankzij onze ervaring als grondwerker en plaatser van afvoerstelsel zijn wij de geknipte partner voor het leveren en plaatsen van betonnen regenwaterputten, septische putten en infiltratieputten.

Alle mogelijke volumes – van 1.500, 2.000,3.000, 5.000, 7.500 liter tot maar liefst 10.000 liter – plaatsen wij probleemloos met onze graafmachines. Het is zelfs mogelijk om putten te plaatsen van 15.000 liter en 20.000 liter

Na het plaatsen van de betonput zorgen we voor alle vereiste aansluitingen en werken we alles terug netjes aan.

Totaalservice voor recuperatiesystemen

Naast je regenwaterput installeren wij ook je volledige recuperatiesysteem, inclusief regenwaterpomp en bladfilter.

De krachtige regenwaterpomp installeren we steeds in de put zelf. Zo heb je geen last van een lawaaierige pomp en gaat er in je woning geen plaats verloren.

We demonstreren je graag persoonlijk de mogelijkheden.

Nood aan individuele afvalwaterzuivering?

Woningen die niet aangesloten zijn op het rioolnet, zijn in sommige situaties verplicht om een individuele waterzuiveringsinstallatie (IBA) te installeren. Wij leveren een totaalservice voor het plaatsen en installeren van een IBA.

Wij scheiden het regenwater van je afvalwater

De Vlaamse overheid verplicht de inwoners bij rioleringswerken in de straat om het regenwater en het afvalwater gescheiden aan te bieden. Zo mag het regenwater niet meer afgevoerd worden via het rioolstelsel voor het afvalwater.

Dit betekent dat vele woningen hun regenwaterafvoeren moeten loskoppelen en deze heroriënteren naar een infiltratieput, aanpalende gracht, regenwaterriolering,…

Elke specifieke situatie vereist maatwerk. Wij bieden telkens de juiste vakkundige oplossingen aan uiterst scherpe prijzen.

Enkele van onze realisaties