Wij kennen alleen uitdagingen en oplossingen

Bij Kuiëkes & Co kennen we alleen uitdagingen. Voor elke klant gaan we tot het uiterste zodat we je maximaal van dienst zijn en extra toegevoegde waarde bieden.

Wij voeren de opdracht vakkundig uit binnen de vastgelegde timing en volgens de gemaakte afspraken. Wanneer je verschillende van onze activiteiten met elkaar combineert, geniet je van forse kostenbesparingen.

Kleinzoon van de Kuiëkes

Kuiëkes & Co werd in 2005 opgericht door Toon Guldentops. De opvallende bedrijfsnaam Kuiëkes verwijst naar de bijnaam van grootvader Marcel. Hij heette in het dorp Marcel Van Foenke Kuiëkes. Kleinzoon Toon erfde deze bijnaam over. Binnen de jeugdbeweging kenden men hem als ‘de Kuiëkes’.

Toen hij op jonge leeftijd zijn eigen zaak startte, gekscheerde hij al lachend met zijn vader: “Ik noem het Kuiëkes & Co”. En zo geschiedde…

De bedrijfsnaam wordt soms ook afgekort tot KCAB, wat staat voor Kuiëkes & Co AannemingsBedrijf.

Een vliegende start

Hoewel Kuiëkes niet kunnen vliegen, nam Kuiëkes & Co wel een vliegende start. Toon werkt als jonge zaakvoerder dag en nacht om zijn klanten van dienst te zijn.

Doorheen de jaren groeide zowel het team als de activiteiten. Momenteel beschikt Kuiëkes & Co over 35 medewerkers, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Het bedrijf richt zich op vier aanverwante pijlers: afbraakwerken, grondwerken, rioleringswerken en putten en buitenaanleg.

Voortdurend investeert Kuiëkes in de verdere uitbouw van zijn machine- en voertuigenpark. De juiste mensen en machines voor elke uitdaging, luidt daarbij het uitgangspunt.

Het is onze missie om mensen te helpen,
afbreken en op te bouwen, te bouwen aan hun
dromen, hierdoor beleeft ieder een mooiere wereld.

Onze visie is er te zijn voor u. Correct, snel en
kwalitatief werk uitgevoerd door een professioneel
team en de beste machines.

Enkele van onze realisaties