Op zoek naar een sloopbedrijf voor vakkundige sloopwerken?

Zoek je naar een sloopbedrijf om veilig en vakkundig de gewenste sloopwerken te laten uitvoeren? Vertrouw dan op Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Als sloopbedrijf beschikken wij over een team van meer dan 25 gespecialiseerde sloopmedewerkers. Op vlak van sloopwerken gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Zowel volledige als gedeeltelijke sloopwerken behoren tot de opties.

Verder kunnen we als sloopbedrijf ook instaan voor de volledige binnenafbraak. Wij strippen en ontmantelen ieder gebouw snel en efficiënt. Op zoek naar een sloopbedrijf voor algemene of gespecialiseerde sloopwerken? Aarzel niet en bezorg ons foto’s van de opdracht. Op basis daarvan werken we vrijblijvend een eerste prijsvoorstel uit. Contacteer ons hier.

Als sloopbedrijf bestaan we al sinds 2005. Sindsdien investeerden we elk jaar in de verdere uitbouw van ons machinepark. Ons team van sloopmedewerkers bestaat uit meer dan 25 gemotiveerde werkkrachten. Elke sloopmedewerker beschikt over eigen specialisaties en sterktes. Daardoor kunnen wij voor alle sloopwerken het juiste team samenstellen en ontwikkelden we ons tot een all-round sloopbedrijf.

Een nette en veilige werf staat bij ons steeds centraal. De verschillende afvalfracties die tijdens de afbraakwerken vrijkomen, worden door ons zorgvuldig gesorteerd en via de juiste afvalstroom gescheiden afgevoerd. Alles gebeurt conform de wettelijke regels en het sloopopvolgingsplan.

Uitdagende sloopwerken

Ook op moeilijk bereikbare locaties voeren wij sloopwerken uit. Denk hiervoor maar aan een gesloten bebouwing waarbij in de achtertuin een tuingebouw moet afgebroken worden. Ook hiervoor beschikken we over gespecialiseerde technieken en aangepaste machines.

Moet één deel van een aaneengesloten gebouw afgebroken worden? Wij klaren zorgvuldig de klus, inclusief de nodige stabilisatiewerken en waterdichte afwerking voor het overblijvende gebouw.

Voor welke sloopwerken kan je ons inschakelen?

Als sloopbedrijf bieden wij een volledige dienstverlening voor alle denkbare sloopwerken:

  • Volledige sloopwerken
  • Optioneel zeven we de grond en maken we de grond opnieuw bouwrijp
  • Selectieve sloopwerken, met het oog op renovatie- of verbouwingswerken
  • Strippen of stapsgewijs ontmantelen van een gebouw
  • We kunnen je ook verder helpen met asbestverwijdering

Enkele van onze realisaties