Wil je een pomp in een regenwaterput laten plaatsen?

Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg biedt een totaalservice voor het plaatsen van een pomp in een regenwaterput. Zo zorgen wij niet alleen voor de pomp, maar plaatsen we ook de betonnen regenwaterput zelf. Als specialist in grondwerken beschikken wij over alle nodige graafmachines, kranen en transportvoertuigen om deze klus te klaren. Wij plaatsen een pomp altijd in een regenwaterput.

Dit heeft verschillende voordelen, waaronder plaatsbesparing en het vermijden van lawaai. Wil je onze mogelijkheden weten voor het plaatsen van een pomp in een regenwaterput? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Kuiëkes & Co richt zich op een viertal bedrijfspijlers: afbraakwerken, grondwerken, rioleringswerken en putten én buitenaanleg. Wanneer je ons inschakelt voor het plaatsen van een regenwaterput dan bieden wij vrijblijvend ook het plaatsen van de pomp aan. Op die manier moet je niet met verschillende partijen in zee gaan en ben je meteen geholpen. Het water dat je oppompt uit je regenwaterput kan je vervolgens flexibel gebruiken voor je toiletten, een tuinkraan en eventueel zelfs je wasmachine.

Maximale toegevoegde waarde
Het plaatsen van een pomp in een regenwaterput beschouwen wij als een extra service om onze klanten maximale toegevoegde waarde te bieden. Op die manier garanderen we een totaalpakket voor het plaatsen van alle mogelijke betonnen putten en het aanleggen of vervangen van een afvoerstelsel voor je afval- en regenwater.

Altijd pomp plaatsen in de regenwaterput
Wij adviseren steeds om de pomp in de regenwaterput zelf te plaatsen en niet bijvoorbeeld in een kelder of een andere plaats van de woning. Wij gebruiken hiervoor uiterst krachtige aangepaste pompen. Door het plaatsen van je pomp in de regenwaterput bespaar je heel wat ruimte in je woning en heb je geen last van lawaai door het aanspringen van de pomp na bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet.

Enkele van onze realisaties