Wil je een septische put of regenwaterput laten plaatsen?

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een septische put of regenwaterput? Vertrouw deze opdracht toe aan Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Aansluitend op het plaatsen van een betonnen septische put of regenwaterput bieden wij nog tal van extra dienstverleningen, waaronder buitenaanleg, het plaatsen of vervangen van afvoerstelsels voor riolering, afkoppelingsprojecten of het installeren van individuele waterzuiveringstations.

Ook voor de installatie van een pomp in de regenwaterput voor waterrecuperatie ben je bij ons welkom. Een prijs weten voor het plaatsen van een septische put of regenwaterput? Contacteer ons.

Kuiëkes & Co beschikt over alle machines en gespecialiseerde medewerkers om een septische put en regenwaterput te plaatsen. Naast rioleringswerken richten wij ons ook op afbraakwerken en grondwerken. Daardoor beschikken wij over een heel arsenaal aan kranen, graafmachines en transportvoertuigen. Het is juist dit materieel dat we inzetten voor het plaatsen van een regenwaterput of septische put.

Combinatie van opdrachten levert extra besparing op
Veel opdrachtgevers vertrouwen ons een combinatie van opdrachten toe. Zo worden we geregeld gevraagd om een achterbouw zorgvuldig af te breken met het oog op een verbouwing. Op dat moment zijn we met zwaar materieel ter plaatse, waardoor het ook het geschikte moment is op een regenwaterput of een septische put te laten plaatsen.

Niet alleen voor het plaatsen van de betonputten kan je op ons rekenen, wij leggen ook alle afvoerbuizen, sifonputten en controleputten.

Ook buitenaanleg
Na het plaatsen van de regenwaterput of septische put kan je zelfs op ons rekenen om alles netjes opnieuw af te dekken en af te werken. Op datzelfde moment zorgen we voor de juiste nivellering van je tuin of een ophoging of verlaging van je perceel. Ook voor buitenaanleg bieden we een totaalservice. Zo specialiseren we ons in duurzame verhardingen met een hoogstaande afwerking.

Enkele van onze realisaties