Wil je een oude mazouttank laten verwijderen?

Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg biedt een totaalservice voor het verwijderen van een oude mazouttank. Wij graven je oude mazouttank zorgvuldig uit, zorgen voor een cleaning en verwijderen finaal de tank. In tegenstelling tot een sanering kies je met het verwijderen van je mazouttank voor een definitieve oplossing waarbij je later nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Het verwijderen van een mazouttank kunnen we ook combineren met andere opdrachten, waaronder afbraakwerken, grondwerken of buitenaanleg. Prijs weten van het verwijderen van een mazouttank? Contacteer ons voor een plaatsbezoek.

Wat is het stappenplan voor het verwijderen van een mazouttank?

1 In een eerste fase starten we met een grondige tankcleaning.

Dit betekent dat alle stookolieresten uit de tank worden verwijderd en correct worden afgevoerd voor verdere verwerking. Een tankcleaning is noodzakelijk voor het verwijderen van de mazouttank. We willen absoluut voorkomen dat er stookolie wegvloeit wanneer er in de tank scheuren ontstaan tijdens het tillen en verplaatsen.

2 In een tweede fase graven we de tank uit en tillen we deze op.

Hiervoor beschikken we over het vereiste aangepast materieel, waaronder graafmachines, kranen en transportvoertuigen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij een mazouttank uit de ondergrond verwijderen. Wij gaan op dat vlak geen enkele uitdaging uit de weg.

3 In een finale fase volgt de afwerking naar wens.

Na het verwijderen van de mazouttank blijf je achter met een groot gat. Dit kunnen we uiteraard opvullen, maar ook een afwerking met een duurzame verharding is perfect mogelijk. Wij bieden een totaalservice voor een volledige buitenaanleg.

Wanneer gewenst – bijvoorbeeld bij een renovatie – kunnen we meteen ook een nieuwe regenwaterput, een infiltratieput of een septische put plaatsen. Met deze combinatie van opdrachten bespaar je heel wat kosten.

Enkele van onze realisaties