Een specialist nodig voor het verwijderen van asbestleien?

Heb je nog een dak met asbestleien en wil je deze laten verwijderen voor een renovatie? Vertrouw op de totaalservice van Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Wij beschikken over de vereiste wettelijke certificaten om veilig asbestleien te verwijderen. Naast het verwijderen van de asbestleien kan je ons ook inschakelen voor overige afbraakwerken, bijvoorbeeld van de rest van de dakconstructie.

Wij bieden voor afbraakwerken een totaalservice op maat. Wil je een prijs weten voor het verwijderen van asbestleien? Contacteer ons voor een plaatsbezoek.

Het zelf verwijderen van asbestleien is zeker geen goed idee. Jij en je omgeving lopen grote gezondheidsrisico’s wanneer er tijdens het verwijderen van de asbestleien asbestvezels vrijkomen. Wanneer deze zich vasthechten in je longen, loop je een sterk verhoogd risico op longkanker. Het verwijderen van asbestleien vereist een aangepaste techniek, inclusief de nodige beveiligingsmaatregelen voor mens en milieu.

Daarnaast is het belangrijk om de asbesthoudende materialen op een correcte manier af te voeren naar de juiste locatie.

Service binnen afbraakwerken
Asbestverwijdering – waaronder ook het verwijderen van asbestleien – behoort tot onze service van de afbraakwerken. Wij beschikken over een certificaat klasse II om asbesthoudende materialen te verwijderen en correct af te voeren. Lees hier alles over onze service voor asbestverwijdering.

In vele gevallen gaat asbestverwijdering gepaard met overige afbraakwerken. Dit kunnen zowel volledige als gedeeltelijke afbraakwerken zijn. In beide gevallen ben je bij Kuiëkes & Co aan het juiste adres. Wij beschikken over een heel arsenaal aan aangepaste slooptechnieken om elke afbraakklus tot een goed einde te brengen.

Onze 25 afbraakwerkers zorgen er dankzij ons modern machinepark voor dat elke afbraakopdracht veilig, vlot en efficiënt verloopt. Afbraakwerken op uiterst secure en moeilijk bereikbare plaatsen vormt ons absolute specialiteit. Ook voor het strippen van gebouwen of ontmantelingswerken ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer over onze totaalservice voor afbraakwerken.

Enkele van onze realisaties