Golfplaten in asbest verwijderen?

Heb je een achterbouw of een tuingebouw met golfplaten in asbest en wil je deze verwijderen? In elk geval adviseren wij om zeker niet zelf aan de slag te gaan. Wanneer je dit doet, komen er mogelijk zeer schadelijke asbestvezels vrij. Het verwijderen van golfplaten in asbest vertrouw je best toe aan een gespecialiseerde firma die de vereiste wettelijke attesten kan voorleggen.

Binnen onze totaalservice voor alle mogelijke afbraakwerken beschikt Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg over een certificaat Klasse II voor het veilig, zorgvuldig en wettelijk verwijderen van golfplaten in asbest. Wil je de prijs weten voor het laten verwijderen van golfplaten in asbest? Contacteer ons voor een plaatsbezoek waarbij we de situatie grondig analyseren.

Het correct verwijderen van golfplaten in asbest moet gebeuren volgens de juiste technieken en met de nodige beschermingsmaatregelen. Dit vereist expertise, knowhow en vakmanschap.

Vrijwel elke oude woning bevat asbest. Het verwijderen van asbesthoudende materialen is bijna altijd aan de orde wanneer er een gebouw van enkele tientallen jaren geleden moet worden afgebroken. Asbestverwijdering behoort dan ook tot één van de specialiteiten van een ervaren afbraakfirma zoals Kuiëkes & Co. Lees hier meer over onze totaalservice voor asbestverwijdering.

Overige afbraakwerken
Naast het verwijderen van golfplaten in asbest of andere asbesthoudende materialen bieden wij een totaalservice voor alle mogelijke afbraakwerken. Wij beschikken over een zeer divers machinepark en een team van 25 medewerkers om elke afbraakopdracht tot een goed einde te brengen. Afhankelijk van de specifieke situatie selecteren wij één van onze aangepaste slooptechnieken. Moeilijk bereikbare of kleine omgevingen schrikken ons niet af. Volgende soorten afbraakwerken zijn mogelijk:

  • Volledige afbraak van woningen, appartementen, loodsen, bedrijfsgebouwen,… Ook het manueel scheiden van gebouwen bij afbraak is mogelijk.
  • Gedeeltelijke afbraak van bijvoorbeeld een dak of bijgebouw met het oog op verbouwingen of renovatie.
  • Binnenafbraak: bij een binnenafbraak strippen we het gebouw naar wens. Zo verwijderen we vloeren, plafonds, leidingwerk, pleister,….

Lees hier meer over onze mogelijkheden voor afbraakwerken.

Enkele van onze realisaties