In Mechelen afbraakwerken laten uitvoeren?

Ben je voor afbraakwerken in Mechelen op zoek naar een gespecialiseerde firma? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Kuiëkes & Co uit het nabijgelegen Heist-op-den-Berg. Mechelen ligt voor ons vlakbij voor het uitvoeren van afbraakwerken. Ook afbraakwerken op moeilijk bereikbare plaatsen in de dichtbevolkte stadskern van Mechelen gaan wij niet uit de weg.

Met een team van 25 medewerkers en een gevarieerd, modern machinepark staan wij garant voor veilige, nette, efficiënte en snelle afbraakwerken. Op zoek naar een firma voor afbraakwerken in Mechelen? Maak hier je afspraak voor een plaatsbezoek en een all-in prijsofferte.

Afbraakwerken vormen de belangrijkste bedrijfspijler van Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. De regio Mechelen vormt daarbij onze hoofdregio. Al sinds onze opstart in 2005 investeren wij in de continue uitbreiding van ons machinepark. Dankzij onze groei de afgelopen jaren kunnen wij elke afbraakopdracht aan.

Dat geldt zowel voor uitgebreide afbraakwerken als het betere precisiewerk. Wij beschikken over een heel arsenaal van gespecialiseerde slooptechnieken en aangepaste machines om elke sloop- of afbraakopdracht tot een goed einde te brengen.

Ook afbraakwerken op moeilijk bereikbare plaatsen – bijvoorbeeld het centrum van Mechelen – gaan we zeker niet uit de weg. Zo breken we probleemloos een achterbouw van een ingesloten rijwoning af in een stadsomgeving. Hiervoor gebruiken we aangepast materieel om het puin zorgvuldig doorheen de woning naar de straatkant te brengen.

Ook het scheiden van twee woningen gebeurt uitermate zorgvuldig. We zorgen daarbij ook voor een stabilisatie van de vrijgekomen gevel en maken deze vakkundig waterdicht.

Veilig en net werken staat voor ons centraal. Het afbraakmateriaal sorteren we op de werf waarna de verschillende afvalfracties gescheiden worden en afgevoerd naar gespecialiseerde verwerkingscentra.

Lees hier meer over onze totaalservice voor afbraakwerken.

Welke afbraakwerken voeren wij uit in Mechelen?

Mechelen ligt voor afbraakwerken op een zeer korte rijafstand van onze thuisbasis in Heist-op-den-Berg. Met een totaalgamma aan mogelijke afbraakwerken bieden wij steeds een aangepaste oplossing:

  • Volledige afbraak van elk mogelijk gebouw, waaronder woningen, loodsen, appartementsgebouwen, industriële gebouwen,…
  • Gedeeltelijke afbraak van dak, achterbouw,… met het oog op verbouwingen of renovatie
  • Het strippen van een gebouw of binnenafbraak, waarbij we naar wens het leidingwerk, pleisterwerken, radiatoren, vloeren, valse plafonds,… verwijderen en afvoeren
  • Asbestverwijdering. We verwijderen alle asbesthoudende materialen op een correcte en veilige wijze. We beschikken hiervoor over een attest Klasse II. Lees hier meer over asbestverwijdering.

Enkele van onze realisaties