Nood aan afbraakwerken in Aarschot?

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde firma voor het uitvoeren van afbraakwerken en sloopwerken in de regio Lier? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring en de onberispelijke reputatie van Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Wij zijn een all-round afbraakbedrijf dat al talrijke sloopwerken en afbraakwerken in de regio Lier tot een goed einde bracht. Ons team bestaat uit meer dan 25 ervaren en gespecialiseerde afbraakwerkers.

Voor elke opdrachten zetten we de juiste gespecialiseerde machines in. Ook voor de regio Lier garanderen we een efficiënte, veilige en snelle service voor afbraakwerken en sloopwerken. Interesse in een samenwerking? Bezorg ons foto’s van de situatie. Op basis daarvan werken wij op maat een eerste prijsvoorstel uit. Maak hier je afspraak.

Kuiëkes & Co bestaat al sinds 2005 en beschikt daardoor over vele jaren ervaring in sloopwerken en afbraakwerken in de regio Lier. Dankzij onze diepgaande specialisatie in afbraakwerken investeerden wij fors in een machinepark. Wij beschikken over een gedreven team van 25 sloopmedewerkers, met elk hun eigen specialisaties en sterktes. Voor alle sloopwerken en afbraakwerken in de regio Lier stellen wij op maat het juiste afbraakteam samen.

Wij garanderen voor elke opdracht een nette en veilige werf. Zo zorgen we voor een gescheiden afvoer van de verschillende afvalfracties die tijdens de afbraakwerken ontstaan. Wij werken 100% conform de wetgeving en volgen steeds stipt de richtlijnen uit het sloopopvolgingsplan.

Uitdagende sloop- en afbraakwerken in regio Lier

Naast de reguliere sloopwerken en afbraakwerken in de regio Lier kan je ons ook inschakelen voor gespecialiseerde sloopwerken en technisch complexe uitdagingen. Denk daarbij aan moeilijk bereikbare locaties, zoals een tuingebouw achter een rijhuis.

Moet bijvoorbeeld een specifiek deel van een gebouw afgebroken worden? Wij voeren zorgvuldig de opdracht uit en zorgen voor de vereiste stabilisatiewerken en waterdichte afwerking voor het resterende deel.

Welke afbraakwerken en sloopwerken voeren wij uit in de regio Lier?

Je kan op ons reken voor een all-in dienstverlening op vlak van:

  • De afbraak van volledige gebouwen, inclusief de fundamenten
  • Optioneel kunnen we de grond zeven en het perceel opnieuw bouwrijp maken
  • Selectieve afbraakwerken, met de bedoeling om in een volgende fase renovatie- of verbouwingswerken uit te voeren
  • Het strippen of stapsgewijs ontmantelen van (delen van) een gebouw
  • Ook voor alle asbestverwijdering helpen wij je graag verder

Enkele van onze realisaties