Afbraakwerken laten uitvoeren in de provincie of stad Antwerpen?

Vanuit onze thuisbasis in Heist-op-den-Berg voeren wij afbraakwerken uit in de volledige provincie Antwerpen. Dankzij ons arsenaal aan gespecialiseerde slooptechnieken behoren ook afbraakwerken in de dichtbevolkte stad Antwerpen tot de opties. Wij gaan op vlak van afbraakwerken geen enkele uitdaging uit de weg. Wij tellen een vakbekwaam en uiterst gemotiveerd team van 25 gespecialiseerde afbraakmedewerkers.

Deze beschikken over een modern en divers machinepark. Dankzij de juiste machines en mensen voeren we alle afbraakwerken snel, vakkundig, veilig en efficiënt uit. Netheid en veiligheid op de werf vormen één van onze belangrijkste aandachtspunten. Afbraakwerken in Antwerpen laten uitvoeren? Contacteer ons voor een plaatsbezoek, inclusief scherpe prijsofferte. Maak hier je afspraak.

De afgelopen jaren kende Kuiëkes & Co een mooi groeitraject. Na onze start in 2005 investeerden we voortdurend in de verdere uitbreiding en modernisering van ons machinepark. Op dit moment zijn we volledig uitgerust om elke afbraakopdracht tot een goed einde te brengen.

Naast het zware materieel beschikken we ook over precisiegereedschap om afbraakwerken uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen. Zo kunnen we in de stad Antwerpen ook afbraakwerken uitvoeren in de tuinen van gesloten bebouwing. Ook het manueel scheiden van twee gebouwen of woningen behoort tot de mogelijkheden. Na afbraak voeren we de nodige stabilisatiewerken uit aan het overgebleven gebouw. We werken de gevel waterdicht af. De afgelopen jaren bouwden we een grote referentielijst op aan afbraakwerken in de volledige provincie Antwerpen.

Na een voorsortering op de werf voeren we de verschillende afvalfracties af naar erkende verwerkingscentra.

Ontdek hier onze volledige service voor afbraakwerken.

Welke afbraakwerken voeren we uit in de provincie Antwerpen?

Wij garanderen een totaalservice voor afbraakwerken in de provincie Antwerpen. Elke opdracht beschouwen we als maatwerk, waarbij we streven naar een maximale toegevoegde waarde voor onze klant. Ontdek onze mogelijkheden:

  • Een volledige afbraak van elk mogelijk gebouw, groot of klein. Denk daarbij aan woningen, villa’s, appartementen, bedrijfsgebouwen,… We breken zowel beton- als staalconstructies af.
  • Met het oog op renovatie of verbouwingen behoort ook een gedeeltelijke en gerichte afbraak tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen verwijderen wij een achterbouw, het dak,…
  • Ook voor binnenafbraak ben je bij ons aan het juiste adres. Wij strippen het volledige gebouw – naar wens – van vloeren, valse plafonds, leidingwerk, radiatoren, pleisterwerken,…
  • Wij beschikken over een certificaat Klasse II om veilig asbesthoudende materialen te verwijderen. Lees hier alles over onze service voor asbestverwijdering.

Enkele van onze realisaties