Ben je op zoek naar een specialist in afbraakwerken voor Herselt?

Heb je nood aan een specialist in afbraakwerken voor de regio Herselt? Vertrouw dan op het vakmanschap van Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Ook in Herselt bieden wij een totaalservice voor alle mogelijke afbraakwerken. Alles is mogelijk: van een gehele tot een gedeeltelijke afbraak, alsook het strippen van gebouwen en asbestverwijdering.

Wij hechten veel belang aan een snelle en veilige service, een propere werf én een correcte afvoer van de verschillende afvalstromen. Een prijs weten voor afbraakwerken in Herselt? Wij komen persoonlijk langs om de afbraakwerken te analyseren. Maak hier je afspraak. Wanneer mogelijk calculeren we ter plaatse een all-in prijs, zonder verdere verrassingen.

Kuiëkes & Co beschikt over een team van meer dan 25 medewerkers om afbraakwerken in heel Vlaanderen – waaronder Herselt – uit te voeren.

Dankzij ons uitgebreid en modern machinepark passen wij in elke situatie de juiste gespecialiseerde slooptechnieken toe. Ook moeilijk bereikbare plaatsen – bijvoorbeeld een achterbouw van een rijwoning – vormen voor ons geen enkel probleem.

Ter plaatse zorgen wij voor een voorsortering van de verschillende afvalstromen. Nadien voeren we alles netjes af voor verdere verwerking. Wanneer we aan afbraakwerken starten – zo ook in Herselt – dan werken we deze meteen verder af.

Welke soort afbraakwerken voeren wij uit in Herselt?

  • Een volledige afbraak van alle mogelijke gebouwen en betonconstructies, waaronder woningen, appartementsgebouwen, loodsen, industriegebouwen,…
  • Een gedeeltelijke afbraak met het oog op verbouwingen of renovatie. Denk daarbij aan het zorgvuldig afbreken van een achterbouw of het dak.
  • Ontmantelingswerken of het strippen van een gebouw. Met een zorgvuldige binnenafbraak maken we je gebouw volledig klaar voor renovatie.
  • Asbestverwijdering. We beschikken over een certificaat Klasse II om vakkundig en veilig asbesthoudende materialen te verwijderen. Lees hier meer over onze service voor asbestverwijdering.

Ontdek hier onze volledige service voor afbraakwerken

Enkele van onze realisaties