In Heist-op-den-Berg op zoek naar een specialist in afbraakwerken?

Ben je in Heist-op-den-Berg op zoek naar een specialist in afbraakwerken? Vertrouw dan op het vakmanschap van Kuiëkes & Co. Wij beschikken over een brede waaier aan mogelijke gespecialiseerde slooptechnieken om alle mogelijke afbraakwerken tot een goed einde te brengen. In Heist-op-den-Berg bouwden wij de afgelopen jaren al een lange referentielijst op.

Met onze 25 afbraakmedewerkers en het uitgebreide machinepark gaan wij geen enkele ‘afbraakuitdaging’ uit de weg. Zowel voor een volledige afbraak, een gedeeltelijke afbraak, ontmantelingswerken, strippen als asbestverwijdering kan je op Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg rekenen. Prijs weten voor afbraakwerken? Contacteer ons voor een plaatsbezoek.

Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg maakt er een erezaak van om alle afbraakwerken efficiënt, veilig en snel uit te voeren. Wij hechten bijzonder veel belang aan een veilige en nette werfzone. Zo plaatsen we altijd veiligheidshekken rond de werf. Wanneer we starten met afbraakwerken, dan ronden we dit project niet onderbroken door andere werven af.

De verschillende afvalstromen sorteren we maximaal op de werf, waarna we deze wegvoeren naar de verschillende verwerkingscentra.

Dankzij onze schaalgrootte met meerdere afbraakteams en een uitgebreid machinepark kunnen wij probleemloos grote afbraakklussen binnen een beperkte tijd tot een goed einde brengen.

Daarnaast beschikken we over heel wat aangepaste machines voor afbraakwerken op moeilijk bereikbare plaatsen. Denk daarbij aan de afbraak van een achterbouw aan de achterzijde van een rijhuis in een stadsomgeving.

Welke afbraakwerken voeren wij uit in Heist-op-den-Berg?

  • Een volledige afbraak van gebouwen. We spreken daarbij over alle mogelijke woningen en appartementsgebouwen, maar ook industriële gebouwen, loodsen, serres,…, zowel met beton- als metaalconstructie. Wij breken ook woningen in een gesloten bebouwing af, waarbij we de woningen manueel en zorgvuldig moeten scheiden. We zorgen vervolgens voor een stabilisatie en waterafdichting van de overblijvende gevel.
  • Wanneer je wilt renoveren of verbouwen, dan is mogelijk een gedeeltelijke afbraak aangewezen, bijvoorbeeld van een achterbouw of van het dak. Wij garanderen steeds maatwerk, aangepast aan de specifieke situatie.
  • Ook voor het strippen of de binnenafbraak van een gebouw kan je op onze expertise rekenen. Naar wens verwijderen wij radiatoren, leidingwerk, pleisterwerk, vloeren, plafonds,… uit gebouwen. Indien gewenst leveren we het gebouw opnieuw casco op.
  • Ook voor asbestverwijdering bieden we een totaalservice. Wij beschikken over een wettelijk certificaat klasse II voor asbestverwijdering. Lees hier alles over onze service voor asbestverwijdering.

Enkele van onze realisaties