Nood aan afbraakwerken in Aarschot?

Wil je afbraakwerken laten uitvoeren in Aarschot? Kies dan voor de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Met ons team van meer dan 25 gespecialiseerde afbraakmedewerkers gaan wij geen enkele uitdaging voor afbraakwerken in Aarschot uit de weg. Je kan in Aarschot op ons rekenen voor zowel volledige als gedeeltelijke afbraakwerken.

Ook voor binnenafbraak – ook ontmantelen of strippen genoemd – ben je bij ons aan het juiste adres. Elke opdracht voeren we snel, vakkundig en efficiënt uit. Daarbij hechten we veel belang aan een nette en veilig omheinde werfzone. Wil je afbraakwerken laten uitvoeren in Aarschot? Nodig dan Kuiëkes & Co uit voor een plaatsbezoek en een prijsofferte. Maak hier je afspraak.

Sinds onze oprichting in 2005 investeerden wij al elk jaar in de verdere uitbouw van ons machinepark. Inmiddels tellen wij al meer dan 25 medewerkers, elk met hun eigen specialisaties en sterktes. Dankzij onze grote focus op afbraakwerken hebben wij tal van gespecialiseerde slooptechnieken onder de knie.

Wij voeren ook afbraakwerken uit op zeer moeilijk bereikbare plaatsen in Aarschot. Denk daarbij aan het zorgvuldig afbreken van een achterbouw in de tuin van een gesloten bebouwing.

Ook het manueel scheiden van twee aaneengesloten gebouwen behoort tot de opties. Voor de overgebleven gevel voeren we de nodige stabilisatiewerken uit, inclusief een waterdichte afwerking.

Een nette uitvoering staat centraal in onze werkwijze. Ook voor afbraakwerken in Aarschot sorteren we ter plaatse de verschillende afvalfracties, waarna deze worden afgevoerd naar erkende verwerkingscentra.
Ontdek hier onze volledige service voor afbraakwerken.

Welke afbraakwerken kan je ons laten uitvoeren in Aarschot?

Wij bieden een totaalgamma aan van gespecialiseerde afbraak- en slooptechnieken. Afhankelijk van de vereisten van elke specifieke opdracht zetten we de juiste machines in. Vertrouw op ons voor:

  • De complete afbraak van een gebouw, inclusief het zeven van de grond. Denk daarbij aan open, gesloten of halfopen woningen, alle mogelijke bedrijfsgebouwen, flatgebouwen,…
  • Een selectieve gedeeltelijke afbraak met het oog op verbouwingen of een renovatie. Zo breken we zorgvuldig het dak of een achterbouw af.
  • Het strippen van een gebouw. Stap voor stap ontdoen we de binnenzijde van het gebouw van de vloeren, valse plafonds, pleisterwerken, leidingen,… Je bekomt een cascogebouw waarmee je verder aan de slag kan. Deze ontmantelingswerken zijn 100% maatwerk.
  • Asbestverwijdering: vertrouw op ons voor het veilig en wettelijk correct verwijderen van asbesthoudende materialen in gebouwen.

Enkele van onze realisaties