Sta je voor de afbraak van een woning? Kies voor een gespecialiseerd afbraakbedrijf!

Ga altijd in zee met een gespecialiseerde en ervaren aannemer voor de afbraak van een woning. Vertrouw hiervoor op afbraakbedrijf Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Op basis van een plaatsbezoek stellen wij een all-in offerte op voor de afbraak van je woning, zonder verdere onaangename verrassingen.

Wij zijn een gespecialiseerd afbraakbedrijf sinds 2005. Zo beschikken we over een uitgebreid machinepark en een ervaren team van meer dan 25 sloopmedewerkers. Interesse in een vrijblijvende prijsofferte voor de afbraak van je woning? Bezorg ons de foto’s van de opdracht. Wij bezorgen je een eerste prijsvoorstel.

Wij zorgen voor een vakkundige afbraak van je woning. Een nette en veilige werf is daarbij onze absolute prioriteit. Zo werken wij volledig volgens de regels van de kunst. Alle afvalfracties worden gescheiden afgevoerd conform de wettelijke richtlijnen.

Wat als de afbraak van je woning moeilijker is?

Wij gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg. Wij kunnen elke mogelijke woning afbreken. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor rijwoningen of woningen op moeilijk bereikbare plaatsen. Bij de afbraak van rijwoningen of gebouwdelen zorgen we ook voor de vereiste stabilisatiewerken of – waar nodig – een waterdichte afwerking. Voor afbraakwerken op moeilijk bereikbare plaatsen werken we met aangepast kleiner materieel. Voor elke uitdaging hebben wij de gepaste oplossing.

Wij zorgen niet alleen voor de bovengrondse afbraak van je woning. Ook de kelder en eventuele fundamenten breken we volledig af. Daarbij nemen we optioneel ook het zeven van de grond en het opnieuw bouwrijp maken van de grond voor onze rekening.

Bij de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in je woning treffen we de nodige voorzorgmaatregelen.

Welke soorten afbraak zijn mogelijk?

  • De volledige afbraak van een woning, inclusief ondergrondse fundamenten en kelderverdieping.
  • Alle mogelijke selectieve afbraakwerken, zoals een bij- of achterbouw.
  • Het strippen van een woning om in een volgende stap een totaalrenovatie uit te voeren.
  • Afbraakwerken met asbesthoudende materialen.

Enkele van onze realisaties