Nood aan sloopbedrijf voor de afbraak van een huis. Contacteer Kuiëkes & Co

Zoek je naar een gespecialiseerd sloopbedrijf voor de afbraak van een huis. Kies voor een betrouwbare partner en ga in zee met afbraakbedrijf Kuiëkes & Co. Wij specialiseren ons sinds 2005 volledig in afbraakwerken. Doorheen de jaren bouwden wij een sterk team uit van 25 gespecialiseerde sloopmedewerkers.

Bij ons sta je nooit voor onaangename verrassingen bij de afbraak van een huis. Bezorg ons foto’s van de opdracht voor een eerste analyse van de situatie. Op basis daarvan ontvang je een all-in prijsvoorstel. Maak hier je afspraak.

Wanneer je kiest voor Kuiëkes & Co voor de afbraak van je huis, mag je absoluut op twee oren slapen. Wij garanderen een vakkundige afbraak van elk huis. Daarbij werken we steeds met een nette en veilige werf. Wij voeren alle sloopwerken uit volgens de regels van de kunst. Zo voeren we de verschillende afvalfracties conform de wettelijke regels gescheiden af voor maximale recyclage.

Wat als de afbraak van je huis een uitdaging is?

De afbraak van ieder huis beschouwen we als maatwerk. Daarbij gaan we nooit een complexe of technische uitdaging uit de weg. Wij zorgen voor een veilige en vakkundige afbraak van elk huis. Ook een woning op een moeilijk bereikbare locatie of een rijhuis kunnen we probleemloos afbreken. Voor moeilijk bereikbare locaties werken we met aangepaste slooptechnieken en kleinere machines. Bij de afbraak van aangesloten huizen of gebouwen, voeren we ook de nodige stabilisatiewerken uit of plaatsen we een waterdichte afwerking.

De afbraak van een huis gebeurt meestal niet uitsluitend bovengronds. Ook de fundamenten en een eventuele kelderverdieping breken we mee af. We zeven zorgvuldig de ondergrond zodat alles netjes wordt opgeleverd.

Bij de aanwezigheid van asbestmaterialen tijdens de afbraak van het huis zorgen we voor de nodige veiligheidsmaatregelen en aangepaste afbraaktechnieken.

Voor welke afbraakwerken kan je bij ons terecht?

Wij voeren alle mogelijke sloopwerken uit. Denk daarbij aan:

  • De volledige afbraak van een huis. Dit omvat ook het verwijderen van de funderingen en de kelderverdieping
  • Selectieve afbraakwerken, waarbij we uitsluitend een bij- of achterbouw afbreken
  • Strippen van bepaalde interieuronderdelen van een huis (vloeren, plafonds, radiatoren, technieken,…) tot op de ruwbouw
  • Verwijderen van asbesthoudende materialen
  • Zeven van gronden en opnieuw bouwrijp maken

Enkele van onze realisaties