Op zoek naar een aannemer voor afbraakwerken?

Zoek je naar een gespecialiseerde aannemer voor het veilig en vakkundig uitvoeren van afbraakwerken? Vertrouw dan op het vakmanschap van Kuiëkes & Co uit Heist-op-den-Berg. Als aannemer specialiseren wij ons al sinds 2005 in afbraakwerken. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en een team van meer dan 25 medewerkers. Als aannemer voor afbraakwerken zijn wij actief in een ruime straal rond onze thuisbasis in de Antwerpse Kempen.

Bij ons mag je steeds rekenen op een veilige, efficiënte en snelle service. Interesse in een samenwerking met ons als aannemer voor afbraakwerken? Bezorg ons de foto’s van de opdracht. Op basis daarvan werken wij al een eerste all-in prijsofferte uit voor de gewenste afbraakwerken.

Als aannemer specialiseren wij ons volledig in een brede waaier aan afbraakwerken. Op maat van elke opdracht zetten wij de juiste machines en gespecialiseerde sloopmedewerkers in. Je mag telkens rekenen op een nette en veilige werf. Wij voeren alle vrijgekomen afvalfracties gescheiden af. De volledige afbraakwerken verlopen conform de geldende wetgeving en volgens het opgestelde sloopopvolgingsplan.

Wij garanderen voor elke opdracht een nette en veilige werf. Zo zorgen we voor een gescheiden afvoer van de verschillende afvalfracties die tijdens de afbraakwerken ontstaan. Wij werken 100% conform de wetgeving en volgen steeds stipt de richtlijnen uit het sloopopvolgingsplan.

Gespecialiseerde aannemer voor afbraakwerken

Naast de standaard afbraakwerken voeren wij als aannemer ook gespecialiseerde sloopwerken uit. Wij gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg. Zo gaan wij ook aan de slag op moeilijk bereikbare locaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de afbraak van een tuingebouw achter een rijhuis. Ook voor deze opdrachten beschikken wij over aangepaste machines. Als een specifiek deel van een aaneengesloten gebouw moet afgebroken worden, zorgen wij ook voor de stabilisatiewerken en een waterdichte afwerking van het overblijvende gebouwdeel.

Voor welke afbraakwerken kan je ons als aannemer inschakelen?

Wij zijn een all-round afbraakbedrijf. Je kan op ons rekenen voor:

  • De volledige afbraak van alle mogelijke gebouwen. Dat geldt ook voor de fundamenten.
  • Optioneel kunnen we ook de ondergrond zeven en de grond opnieuw bouwrijp maken.
  • Selectieve afbraakwerken, met het oog op een gebouwuitbreiding, renovatie of verbouwing.
  • Strippen van bepaalde onderdelen van het interieur of ontmantelen van specifieke delen van een gebouw
  • Verwijderen van asbesthoudende materialen volgens de strikte wetgeving

Enkele van onze realisaties